αρχείο λήψης
ΕΙΔΗΣΕΙΣΥΓΕΙΑ

Αλεξανδρούπολη: Τραγούδησαν «χρόνια πολλά» έξω από το νοσοκομείο σε συμπαίκτη τους

Κοινοποίηση

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν χθες βράδυ έξω από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όταν ποδοσφαιριστές και παράγοντες του Πόντου Θρυλορίου πήγαν έξω από αυτό και ευχήθηκαν στο νοσηλευόμενο συμπαίκτη τους Χρήστο Κυνηγόπυλο που είχε τα γενέθλια του.

Εδώ κα αρκετές ημέρες, ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας της Κομοτηνής νοσηλεύεται στο Π.Γ.Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, δίνοντας τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Μάλιστα ο σύλλογος του έκανε έκκληση για αίμα και αιμοπετάλια, με την ανταπόκριση να είναι τεράστια και πολύ συγκινητική.

Οι συμπαίκτες του και οι άνθρωποι του Πόντου Θρυλορίου δεν ξέχασαν όμως τα χθεσινά του γενέθλια και βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη,. Κρατώντας μια σημαία της αγαπημένης του ομάδας, πήγαν κάτω από το παράθυρο του δωματίου όπου νοσηλεύεται, μια και απαγορεύονται οι επισκέψεις και με τον ίδιο να τους παρακολουθεί συγκινημένος, του ευχήθηκαν Χρόνια πολλά, όλα να πάνε καλά, να τα εκατοστήσει και του υποσχέθηκαν ότι θα είναι συνέχεια δίπλα του.

Μάλιστα τα συνθήματα που φώναξαν στο νεαρό τερματοφύλακα Χρήστο Κυνηγόπουλο αφού πρώτα τραγούδησαν το “να ζήσεις Χρηστάρα και Χρόνια Πολλά, μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά” ήταν: “Χρήστο γερά, στο γήπεδο ξανά”, με τον ίδιο να τους ευχαριστεί με χαρακτηριστικές κινήσεις μέσα από το δωμάτιο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Εκλογές 2023: Η εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών – Τι πρέπει να γνωρίζετε

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την Πολιτική Προστασία – Κικίλιας: Ενισχύουμε την πρόληψη

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Φρίκη σε χωριό της Μαγνησίας: Άνδρας μπήκε σε αυλή σπιτιού και κατακρεούργησε αρνί

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ